Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 29.07.2004.

00:05

Branko Babić: "Nismo verovali u sebe"

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Trener fudbalera OFK Beograda Branko Babić ocenio je da je njegovoj ekipi nedostajalo malo više samopouzdanja da bi ostvarila bolji rezultat u prvoj finalnoj utakmici Intertoto kupa.

"Ono čega smo se pribojavali pre utakmice to se i dogodilo. Teško je parirati ekipi koja dobro kontroliše prostor i koja ima dobre pasove, odlično igra na sredini terana, a još joj je teže parirati, ako niste sigurni u sebe", rekao je Babić novinarima posle poraza na Karaburmi od Atletiko Madrida 1:3.

On je dodao da ne želi puno da kritikuje svoje igrače jer su hteli da daju sve što su mogli, ali je ocenio i da njegovoj ekipi nedostaje iskustvo u jakim utakmicama i profesionalna zrelost.

"Prvo poluvreme odigrali smo strašljivo, a posle kritike u svlačionici drugo poluvreme krenuli smo mnogo bolje. Ipak, pokazalo se da mojoj ekipi treba još malo vremena i samopouzdanja. Danas nam je bila potrebna hladna glava i veliko srce, ali nam je to nedostajalo", rekao je Babić.

Trener Atletiko Madrida Ferando Sesar rekao je da je njegova ekipa kontrolisala igru gotovo ceo meč, a da je kriznih pet minuta bilo posle gola OFK Beograda.

"Gol kojim smo poveli dao nam je mirnoću i kontrolu igre. Posle gola OFK Beograda i šanse za 2:2 ponovo smo preuzeli kontrolu igre i nismo dozvolili Beogradjanima da dolaze do šanse", rekao je Sesar.

Trener Atletika je naveo da je OFK Beograd mlada ekipa kojoj treba iskustvo i vreme i ocenio da će za nekoliko godina igrati mnogo bolje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve