Nova vest
Fudbal

Sreda, 14.07.2004.

20:22

Bekamova lopta vredna 10 miliona evra!

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbalska lopta koju je Dejvid Bekam prilikom izvodjenja jedanaesterca na utakmici Portugalija - Engleska šutnuo preko gola već u sredu je na internet aukciji dostigla šokantnu cenu od 10 miliona evra!

Kao što smo javili u utorak, 25-godišnji navijač Deportiva Pablo Karal, koji je loptu uhvatio na stadionu Luž, odlučio je da je stavi na prodaju. On je odbio ponudu jednih engleskih novina da je proda njima za 18 hiljada evra, uveren da će na e-bayu dobiti više od toga.

Već prvog dana suma je došla do deset hiljada, ali se u sredu dogodila prava eksplozija. Suma je najpre probila prvi milion, a zatim je na svakih sat vremena rasla duplo, dok nije došla do deset miliona (u sredu oko 19 časova po našem vremenu)

 Početna cena je bila jedan evro. Na lopti su utisnuta imena obe reprezentacije, datum i mesto odigravanja utakmice. Aukcija je otvorena do 22. jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu