Nova vest
Fudbal

Utorak, 06.07.2004.

15:27

Tores u Čelsiju, Krespo iz Čelsija?

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Engleski premijerligaš Čelsi spreman je da za prvotimca madridskog Atletika Fernanda Toresa ponudi 33 miliona evra. Za jednog od najperspektivnijih napadača u Španiji zainteresovan je i madridski Real.

Međutim, izvršni direktor Čelsija Piter Kenjon odlučan je u nameri da "kraljevskom klubu" pokvari posao, ali još više da spreči da Tores ode u Mančester Junajted, koji je u poslednjih godinu dana slao dve ponude u Madrid, ali su obe bile odbijene.

Veliko spremanje u napadu Čelsija je u toku, pošto je iz kluba otpušten Džimi Flojd Haselbajnk, a u utorak je za klub sa Stamford Bridža potpisao Mateja Kežman.

Argentinski internacionalac Ernan Krespo nije došao na početak priprema kluba, jer je besan na poslodavce zbog angažovanja Kežmana.

"Krespo se nije pojavio na prozivci, a nije mi se ni javio. To je njegov izbor, ali treba da zna da nam je time stavio do znanja koliko mu je stalo do kluba i saigrača. Ja nemam nameru da ga tražim i neka se njegovom sudbinom bave ljudi iz kluba”, rekao je menadžer Čelsija Žoze Murinjo, dodavši da potpuno drugačiji pristup ima Rumun Adrijan Mutu.

"Mutu mi je rekao da želi da ostane u klubu i da je spreman da se bori za mesto u timu i ja to cenim. Što se mene tiče, igrači koji imaju takav stav neće biti stavljeni na transfer listu", rekao je Murinjo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve