Nova vest
Fudbal

Subota, 17.04.2004.

11:43

Kažnjeni Dančetović i Budućnost BD

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Disciplinski organi Prve lige Srbije i Crne Gore kaznili su fudbalera Radničkog iz Obrenovca Nemanju Dančetovića sa četiri meseca zabrane igranja zbog udaranja sudije Saše Jablanovića iz Niša na utakmici proteklog vikenda protiv Borca iz Čačka.

Disciplinski sudija Prve lige Nikola Latinović kaznio je Budućnost iz Banatskog Dvora sa 120.000 dinara zbog nereda koje su izazvali navijači Zemuna na utakmici protiv Budućnosti u Banatskom Dvoru.

Pre utakmice FK Zemun je poslao saopštenje da ne vodi organizovano navijače i da se ograđuje od svih njihovih postupaka. Budućnost je zato kažnjena, jer su pustili navijače Zemuna na tribine, a ovi su potom napravili 20-minutni prekid.

Ujedno, sa 70.000 dinara kažnjen je trener Borca Miodrag Božović zato što je, prema izveštajima, pokušao da se fizički razračuna sa sudijom utakmice Borca protiv Zvezde u Čačku Rabrenovićem iz Podgorice na večeri posle tog meča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve