Nova vest
Fudbal

Subota, 27.03.2004.

23:48

Primera: Deportivo pobedio u San Sebastijanu

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fudbaleri Deportiva iz La Korunje uspeli su da se 'vrate' posle ubedljivog poraza od Milana u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona. Oni su, u subotu uveče, pobedili na 'Anoeti' Real Sosijedad sa 2:1.

Depor je poveo na samom početku utakmice, Real Sosijedad u finišu prvog poluvremena došao do izjednačenja, da bi Norvežanin Kvarme, autogolom u poslednjem minutu utakmice, doneo pobedu gostima iz La Korunje.

Espanjol je, golovima u 2. i 83. minutu došao do pobede koja mu daje neke izglede u borbi za opstanak u Primeri. Dvostruki strelac bio je Tamudo, a gosti, ekipa Atletika iz Bilbaa, uspeli su da postignu gol u drugom minutu sudijske nadoknade, iako su igrali sa dva igrača manje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve