Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 02.02.2004.

21:56

Antunović u Sartidu

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Smederevski Sartid verovatno će dobiti novo pojačanje, svog bivšeg igrača Sašu Antunovića, koji je poslednjih godinu i po dana nastupao za bugarski Spartak iz Varne. Očekuje se da Antunović potpiše dvoipogodišnji ugovor sa Sartidom, a kada će se to dogoditi, kako su istakli u smederevskom prvoligašu, zavisi isključivo od toga da li će na vreme stići seritfikat Fudbalskog saveza Bugarske.

"Srećan sam što sam se vratio i što me je Sartid prihvatio. Imao sam nekoliko ponuda iz zemlje, ali i iz Bugarske, ipak, odlučila je moja želja da makar šest meseci budem u našem fudbalu", rekao je Antunović pre odlaska na Kipar gde bi u Aja Napi trebalo da se pridruži pripremama "oklopnika".

On je izrazio uverenje da će Sartid i ove sezone uspeti da izbori plasman u evrokupove.

"Verujem da će Sartid uspeti da se izbori za jedno od prvih mesta na tabeli koje mu otvaraju vrata Evrope, što je poslednjih godina ambicija smederevskog prvoligaša" dodao je Antunović.

Antunović će, ako na vreme stignu papiri iz Bugarske, biti treće pojačanje Sartida u zimskom prelaznom roku. Pre njega u klub su stigli Goran Stojanović iz kruševačkog Napretka i Ajazdin Nuhi, koga je Partizan pozajmio Smederevcima do kraja sezone. U zimskom prelaznom roku "oklopnike" je napustio Marko Pantelić koji je prešao u Crvenu zvezdu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve