Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 29.01.2004.

02:58

Posebne mere bezbednosti za duel Alžira i Egipta

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Organizaciona komisija Afričke fudbalske konfederacije odlučila je da pojača mere bezbednosti da bi sprečila nerede tokom "visoko rizične" utakmice između, koja se u četvrtak igra u okviru Afričkog kupa nacija.

"Preduzimamo sve mere s obzirom da su se dosadašnje utakmice između dve reprezentacije često igrale u uzavreloj atmosferi", rekli su zvaničnici komisije.

Bezbednost će biti pojačana, što podrazumeva i sistematsku kontrolu svih gledalaca na ulasku u Olimpijski stadion u gradu Sus. Posebne mere kontrole biće preduzete na ulasku u počasnu i novinarsku ložu.

Za utakmicu Alžir – Egipat prodato je 16.000 ulaznica, od ukupno 20.000 mesta koliko ima stadion. Najavljeno je da će utakmicu pratiti oko 8.000 alžirskih navijača, dok iz Egipta dolazi samo njih 1.000.

Utakmica Alžir-Egipat igra se u okviru grupe C Afričkog kupa nacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve