Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 08.01.2004.

19:25

Barselona i Juventus pregovaraju oko Davidsa

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Španski fudbalski klub Barselona počela je razgovore sa torinskim Juventusom oko transfera Holanđanina Edgara Davidsa, saopšteno je u četvrtak iz Barselone.

"U kontaktu smo sa Juventusom oko angažovanja Davidsa. Ipak, to je tek početna faza pregovora i ništa još konkretno nije dogovoreno", izjavio je španskoj državnoj televiziji predsednik Barselone Đoan Laporta.

Prema informacijama španskih medija, Barselona je zainteresovana da dovede 30-godišnjeg Davidsa na pozajmicu iz Juventusa do kraja sezone. Davidsov agent Robert Gerlings izjavio je da je upoznat sa razgovorima dva kluba i da je Davids zainteresovan da se transfer ostvari.

"Razgovarao sam sa čelnicima Juventusa prošle nedelje i oni su mi saopštili da postoji mogućnost da Davids ode u Barselonu. Oni ne žele da Davids ode u neki italijanski klubu, radije bi da on ode u inostranstvo", rekao je Davidsov agent.

Gerlings je dodao da bi Davids želeo da igra za Juventus do isteka ugovora. "Na žalost, nema mnogo prostora za biranje i Barselona je odlična opcija za njega", dodao je Davidsov agent.

On je dodao da Davids voli Barselonu, da dobro poznaje trenera Franka Rajkarda, takodje Holanđanina, a u katalonskom klubu igra još nekoliko Holanđana.

"Barseloni je potreban igrač sredine terena kakav je Davids. Iznad svega, u Barseloni će moći da igra što će mu pomoći da se dobro pripremi za Evropsko prvenstvo", rekao je Gerlings. Barselona je trenutno na 12. mestu španskog prvenstva, sa čak 18 bodova zaostatka za vodećim Real Madridom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

13 h

U fokusu

Vidi sve