Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.01.2004.

17:55

Havi Moreno na pozajmici u Boltonu

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Fudbaler madridskog Atletika Havi Moreno prešao je u ponedeljak na pozajmicu u engleski Bolton, gde će igrati do kraja sezone.

Dvadesetdevetogodišnji fudbaler će narednih dana biti podvrgnut lekarskim pregledima, a pravo nastupa imaće već u sredu kada njegov novi klub na svom terenu dočekuje Mančester Junajted.

U dosadašnjoj karijeri Moreno je igrao za Milan i Alaves sa kojim je 2001. godine dospeo do finala Kupa UEFA. U finalnoj utakmici protiv Liverpula, koju je engelski tim dobio sa 5:4, postigao je dva gola.

"Moreno se kao strelac dokazao u jakim ligama. Nama treba igrač koji može da postiže golove u važnim utakmicama. On je snažan i brz fudbaler, pa će znatno doprineti da tim postane mnogo opasniji nego što je bio", rečeno je u saopštenju Boltona.

Bolton je prvi deo šampionata Engleske okončao na 12. mestu sa svega pet bodova više od klubova koji se nalaze u opasnoj zoni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve