Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 05.01.2004.

17:13

Mitošević novi trener Zemuna

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Fudbalski klub Zemun predstavio je danas novog trenera Dušana Mitoševića koji će tim iz Gornje Varoši voditi u prolećnom delu šampionata.

"Cilj je šesto mesto na tabeli koje vodi u Intertoto kup, kao i borba za trofej u domaćem šampionatu, tačnije u Kupu, gde Zemun u četvrtfinalu za rivala ima Budućnost iz Banatskog dvora", rekao je novinarima Mitošević, koji je poslednju deceniju proveo na radu u Grčkoj i Kipru.

Mitošević, koji je na klupi Zemunaca nasledio Miloljuba Ostojića, dodao je da se posle tronedeljne pauze ekipa okuplja u petak, 9. januara, a da će pripreme za prolećno deo sezone obaviti na Zlatiboru i na Kipru.

U zimskom prelaznom roku Zemun se pojačao sa nekoliko iskusnijih igrača, a u klub su stigli Mirko Teodorović, Nikola Vasiljević, Ognjen Stevelić, Bogoljub Cvejić i Saša Vidović.

Kako su saopštili zvaničnici Zemuna u konkurencji za prvog trenera bilo je osam kandidata, a klub iz Gornje Varoši opredelio se za Mitoševića "zbog iskustva u evro-kupovima".

Mitošević je prošle sezone vodio kiparski Apolon.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve