Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.12.2003.

19:30

Emerson ostaje u Romi do leta

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Vezni fudbaler italijanskog prvoligaša Rome Brazilac Emerson izjavio je u utorak da će u tom klubu ostati do kraja sezone i odbacio navode da će već u januaru preći u Barselonu ili Real Madrid.

Rimski prvoligaš suočava se ove sezone sa ozbiljnim finansijskim problemima, pa su mediji proteklih nedelja najavljivali siguran odlazak Emersona iz Rome. Kao novi klub brazilskog reprezentativca najčešće su pominjani španski prvoligaši Real Madrid i Barselona i engleski član Premijer lige Čelsi.

Emerson je u utorak izjavio da će ostati u Romi, pošto klub igra odlično u tekućoj sezoni i glavni je kandidat za titulu prvaka Italije.

"U klubu su svi koncentrisani na jedan cilj - titulu. Igramo veoma dobro i imamo odlične šanse, ali smo svesni da je put do trofeja dugačak i protkan iskušenjima. Svi smo puni entuzijazma i zato nije trenutak da postavljam pitanje promene sredine", kazao je Emerson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve