Nova vest
Fudbal

Petak, 05.12.2003.

20:42

Kanjizares: "Najjači smo, ali grupa nije laka"

Izvor: B92, marca

Autor:B92, marca

Default images

Standardni golman španske reprezentacije Santiago Kanjizares, reagujući na žreb u Franfurtu, koji je "crvenoj furiji" dodelio selekcije Belgije, Srbije i Crne Gore, Litvanije i San Marina, izjavio je za špansku "Marku" da grupa nije laka, ali da je Španija najkvalitetnija reprezentacija u grupi 7:

"Grupa nije laka, medjutim, ako želite da budete u vrhu, i ostanete na njemu, znate da morate da prodjete i kroz odredjene teškoće. U svakom slučaju Španija je ovde najkvalitetnija selekcija, i to će i dokazati na terenu" rekao je golman Valensije koji predvidja da će najteži protivnici u grupi biti selekcije Belgije i Srbije i Crne Gore. Kanjizares kao moguće iznenadjenje i selekciju koja bi mogla da stvori probleme navedenim timovima, navodi reprezentaciju Litvanije.

Kvalifikacije počinju 4. septembra sledeće godine, a završavaju se 12. oktobra 2005. godine. Baraž mečevi igraće se novembra 2005.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve