Nova vest
Fudbal

Utorak, 12.08.2003.

20:09

Mile Tomić novi trener Železnika

Izvor: Sportservis

Autor:Sportservis

Default images

Trener fudbalske reprezentacije Srbije i Crne Gore Mile Tomić postavljen je za novog šefa stručnog štaba FK Železnik, saopšteno je danas na konferenciji za novinare kluba iz beogradskog predgradja.

Tomić, koji je zamenio Sašu Nikolića na klupi "lavova", potpisao je dvogodišnji ugovor sa Železnikom, a obaveze u Fudbalskom savezu Srbije i Crne Gore će, kako kaže, prepustiti nekom drugom.

Želeo bih da se zahvalim ljudima iz Saveza koji su imali razumevanja prema mojoj želji da preuzmem Železnik. Ovaj ciklus rada sa reprezentacijom se ionako završava za petnaestak dana, tako da neće biti nikakvih problema oko mog angažovanja u klubu”, kaže Mile Tomić i dodaje:

Ambicije kluba su se poklopile sa mojim ličnim željama i do dogovora oko saradnje je došlo veoma lako. Moj prethodnik mi je ostavio sjajnu ekipu koja, siguran sam, može da ostvari plasman u Evropu”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu