Nova vest
Fudbal

Petak, 20.12.2002.

19:58

Serija A: Komo kažnjen, 4 utakmice na neutralnom terenu

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Italijanski prvoligaš Komo moraće da igra sledeće 4 utakmice kao domaćin na neutralnom terenu, posle divljanja navijača na meču protiv Udinezea, igranom u okviru 14. kola Serije A u nedelju.

Navijači domaćeg tima bacili su na desetine baklji i drugih predmeta na teren, pošto je sudija dosudio 3 penala za gostujuću ekipu Udinezea i isključio odbrambenog igrača Komoa Fabija Pekiju. Posle trećeg dosudjenog penala, nekoliko stotina navijača pokušalo je da udje na teren, što je primoralo sudiju da prekine meč.

U tom trenutku bilo je 1:0 za goste, dok su zvaničnici lige odlučili da registruju meč rezultatom 2:0 za Udineze. Komo se trenutno nalazi na dnu Serije A sa samo 5 osvojenih bodova na 13. mečeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve