Nova vest
Fudbal

Subota, 16.11.2002.

23:29

Primera: Deportivo pobedio Barselonu

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Derbi 10. kola Primere pripao je Deportivu. Fudbaleri iz La Korunje pobedili su na svom terenu ekipu Barselone rezultatom 2:0, a strelci su bili Skaloni u 82. i Luke u 86. minutu.

Timovi su bili ravnopravni u prvom delu, ali Tristan i Makaj na jednoj, a Saviola i Klajvert na drugoj nisu uspeli da ozbiljnije ugroze protivnički gol. U nastavku je Barselona imala inicijativu, ali je finiš pripao domaćinu. Najpre je Makaj propustio loptu do Skalonija, koji je sa 15 metara po zemlji pogodio suprotni ugao. Nekoliko minuta kasnije dobru akciju navale Depora krunisao je Luke, koji je ušao u igru umesto Tristana.

Ovaj rezultat predstavlja šestu uzastopnu pobedu Deportiva nad Barselonom na Riazoru.

Ranije u subotu Viljareal je dobio Sevilju 1:0 u uzbudljivom finišu. Meč je obilovao grubostima i kartonima, a igrač Viljareala Baljesteros isključen je u 87. minutu. Međutim, minut kasnije "žuto-plavi" dolaze do pobede golom Hulijana Beletija.

Deportivo - Barselona 2:0
Skaloni 82, Luke 86

Viljareal - Sevilja 1:0
Beleti 88

Nedelja, 17:00

Alaves - Rekreativo Uelva
Atletik Bilbao - Rajo Valjekano
Espanjol - Atletiko Madrid – TV B92
Osasuna - Valensija
Valjadolid - Malaga
Rasing Santander - Maljorka
Real Madrid - Real Sosijedad (19.00) – TV B92
Betis - Selta (20.30)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve