Nova vest
Fudbal

Petak, 04.10.2002.

21:28

Salas:"Dosta mi je grejanja klupe"

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Napadač torinskog Juventusa, Čileanac Marselo Salas, izjavio je da mu je dosadilo da "greje klupu", dok drugi igraju, prenela je danas italijanska štampa.

"Moje strpljenje ima granice. Svi me pitaju da li sam zadovoljan - naravno da nisam, pošto ne igram ili igram vrlo malo", rekao je Salas u intervjuu italijanskom sportskom listu "Korijere Delo Sport".

Kako prenose italijanski mediji za Salasa su zainteresovani pojedini engleski klubovi i španska Barselona, ali Čileanac za sada odbacuje mogućnost da bi mogao da napusti Juventus u januaru, kada počinje novi prelazni rok.

"Znam da bi neki španski i engleski klubovi hteli da me angažuju, ali ja sam igrač Juventusa, koji je jedan od najvećih svetskih klubova. Nadam se da ću uskoro u Torinu dočekati pravu šansu", kazao je Salas.

U Juventusu Salas je prema izboru trenera Marčela Lipija tek četvrti napadač pošto trofejni stručnjak prednost u špicu daje Alesandru Del Pjeru, Marku Di Vaju i Davidu Trezegeu.

Od početka sezone Salas je bio starter samo u utakmici Superkupa Italije protiv Parme u Tripoliju, a u prva tri prvenstvena kola i dve utakmice Lige šampiona odigrao je ukupno samo 25 minuta.

Čileanac je u Juventus prešao prošle godine iz rimskog Lacija, ali se već na početku sezone teže povredio, da bi se potpuno oporavio tek u avgustu ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

8 h

U fokusu

Vidi sve