Nova vest
Fudbal

Petak, 04.10.2002.

13:49

Savićević za B92: Veliki uspeh Zvezde i Partizana

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Selektor fudbalske reprezentacije Jugoslavije, Dejan Savićević u izjavi za B92, izrazi je veliko zadovoljstvo partijama jugoslovenskih predstavnika u 1.kolu kupa UEFA:

Prolazak Crvene zvezde i Partizana u drugo kolo kupa UEFA je sigurno veliki uspeh jugoslovenskog fudbala. Šteta što Sartid nije uspeo da napravi dobar rezultat, ali mislim da će nam ovo mnogo koristiti za dobru atmosferu pred ovaj dvomeč sa Italijanima i Fincima u kvalifikacijama za EURO 2004.godine.

O Zvezdi i Kjevo Veroni...

Moram da kažem da sam verovao u Zvezdu da može da prodje Kjevo Veronu. Iskreno, mislio sam da će crveno-beli do drugog kola doći jednim golom. Očekivao sam da će biti nerešeno, a sa druge strane video sam još u Beogradu, da ekipa Kjeva nije u onoj formi u kojoj je bila prošle godine. Sa druge strane, fudbaleri Zvezde mogli su da naprave uspeh samo pod uslovom da su odigrali organizovano, dobro i na nivou onog meča u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve