Nova vest
Fudbal

Nedelja, 21.07.2002.

20:58

Barselona: Otisao Rivaldo !!!

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Katalonski fudbalski gigant Barselona i Rivaldo dogovorili su se da raskinu Brazilcev ugovor, preneo je danas zvanicni sajt kluba.

"Obe strane veruju da je ova odluka u obostranom interesu", navodi se u saopstenju.

Rivaldu je do kraja ugovora ostala jos jedna sezona. On je u Barselonu dosao iz Deportiva 1997. godine i sa klubom je u prve dve sezone osvajao titule prvaka.

Prosle sezone Rivaldo je imao problema sa formom posto se borio da prevazidje povredu kolena, ali je 30-godisnji igrac na nedavno zavrsenom Mondijalu postigao pet golova i tako pomogao Brazilu da dodje do pete titule prvaka sveta.

Dosao Mendieta

Istoga dana Barselona je potvrdila da je iz Lacija na pozajmicu doveden vezista Gaiska Mendieta. Mendieta je sjajno igrao u dresu Valensije, ali se u Italiji nije snasao. Po ugovoru sa Lacijom, Valensija bi dobila 11 miliona evra ako se Mendieta vrati u Spaniju pre 2003. Ova suma je pre prouzrokovala prekid u pregovorima pre nedelje. U medjuvremenu se Valensija slozila da dobije mnogo manji iznos (oko 3 miliona evra u slucaju pozajmice, ili 10% od prodajne cene), pa ce Mendieta provesti sledecu sezonu na Nou Kampu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

12 h

U fokusu

Vidi sve