Nova vest
Fudbal

Utorak, 07.11.2023.

19:00

Novi poraz Zvezde u LŠ; Dragović skeptičan; Bahar nije pričao sa igračima

Crvena zvezda je izgubila od Lajpciga (2:1) u Ligi šampiona, a dešavanja sa "Marakane" pratili smo u LIVEBLOGU B92.net.

Izvor: MT

Autor: MT

Novi poraz Zvezde u LŠ; Dragović skeptičan; Bahar nije pričao sa igračima
Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

Dva tima sastala su se pre dve sedmice na "Red Bul areni" i tada su pobedu odneli "bikovi" rezultatom 3:1.

Zvezda ima jedan bod, baš koliko i Jang Bojs, sa kojim su remizirali na "Marakani" (2:2), Lajpcig je sakupio devet, a Mančester siti maksimalnih 12.

U uvertiri susreta seniora, omladinci Lajpciga su savladali vršnjake iz Crvene zvezde rezultatom 1:0, da bi pre meča bila viđena reka ljudi kako ide ka "Marakani".

Navijači crveno-belih su i ovoga puta napravili fenomenalnu koreografiju, mada je atmosferu pokvario Ćavi Simons, golom već u osmom minutu.

Već u 20. minutu viđena je "frka" kod klupe Zvezde, kada je posle koškanja sa Opendom, kondicioni trener domaćih Marko Vasiljević dobio crveni karton.

Luj Openda je u 77. minutu duplirao prednost, a gol nade za Zvezdu viđen je u 81. minutu, kada je Benjamin Henriks savladao sopstvenog golmana.

Zvezda naredni meč igra u Bernu protiv Jang Bojsa 28. novembra, a mladi Vladimir Lučić je najavio napad na pobedu na toj utakmici.

Kapiten Aleksandar Dragović sumnja u trijumf u Bernu ako Zvezda bude igrala kao protiv Lajpciga, dok je In Bom Hvangu meč u Beograd bio sličan kao onaj pre 14 dana u Nemačkoj, dok je Osman Bukari pozvao navijače "da se smire".

Trener Lajpciga Marko Roze je atmosferu na stadionu ocenio kao nestvarnu, da bi završnu reč imao Barak Bahar na konferenciji za medije.

Sva dešavanja sa stadiona "Rajko Mitić" mogli ste da pratite UŽIVO u LIVEBLOGU B92.net.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

438 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu