Nova vest
Fudbal 0

13.6.2024.

17:42

Zvezda se protiv Rusa i Argentinaca sprema za novu sezonu

Fudbaleri Crvene zvezde okupiće se 17. juna na pripremama za novu sezonu, koje će obaviti na Zlatiboru i u Rusiji.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
FK Crvena zvezda

Kako je objavljeno na klupskom sajtu, crveno-beli će se okupiti u ponedeljak u Beogradu, a ekipa će 19. juna otputovati na Zlatibor.

U sklopu prvog dela priprema Zvezda će odigrati jednu kontrolnu utakmicu protiv Mladosti iz Lučana 28. juna, a dan kasnije planiran je povratak za Beograd.

Po povratku u Beograd uslediće kratak odmor za izabranike Vladana Milojevića, koji će 2. jula krenuti put Sankt Peterburga, gde će boraviti do 13. jula, a zatim nastaviti sa treninzima na pomoćnim terenima stadiona "Rajko Mitić".

Tokom boravka u Rusiji prvotimci Zvezde će odigrati tri kontrolna meča i to 4, 8. i 12. jula. Trenutno je poznato da će crveno-beli igrati sa Zenitom i argentinskom ekipom Tigre, a tačan raspored biće objavljen naknadno.

Fudbaleri Zvezde će u predstojećoj sezoni braniti titulu u Super ligi i u Kupu Srbije.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

Biciklizam

Girmaj produžio ugovor

Eritrejski biciklista Binijam Girmaj produžio je ugovor do 2028. godine sa timom "Intermarš-Vanti", pošto je osvojio "zelenu majicu" kao najbolji sprinter na ovogodišnjem Tur d'Fransu.

B92.sport

23:45

2 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

4 d

Novo Sport Video Menu