Nova vest
Fudbal 0

13.6.2024.

14:32

Stanojević o Nađu i Duljaju: "Malo je neprijatno"

Aleksandar Stanojević zvanično je promovisan kao novi trener fudbalera Partizana, a ugovor sa klubom iz Humske potpisao je na tri godine.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Stanojević je na klupi Partizana zamenio Alberta Nadja, koji je u finišu minule sezone nasledio Igora Duljaja.

"Malo je neprijatno... Čuo sam se sa Adijem pre dva ili tri dana. Pružili smo ruku. Oko tehničkih stvari. Uvek sam tu da se savetujem", rekao je Stanojević.

O tituli u prvoj sezoni.

"Radimo, idemo ka tome. Pokušaćemo da napravimo pomak. Ne mogu da obećavam ništa, došao sam da budem konkurentan. Vreme će pokazati".

Dovoljno bodova za titulu?

"Manje, nego one godine kada smo mi bili drugi. Borićemo se..."

O bonus pravilu.

"Nisam fan bonus. Morate da date egzaktne podatke o tome, ne danas za prvenstvo koje počinje za 15 dana. Ako bonus bude igrač od 23 godine onda to nije dobro, kao i to da bonus bude stranac. Mi jesmo za to, ali neka to ide redovnim putem. Da se pripremamo za sledeću godinu. Ovako klub kupi igrača 2004. godište, a bonusi ostaju 2002. I kada nije bilo bonusa, ja sam igrao sa mladim igračima", zaključio je Stanojević.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

3 d

Novo Sport Video Menu