Nova vest
Fudbal 46

22.4.2024.

16:22

"Došlo je do ozbiljne povrede pravilnika – biće podneta prijava protiv Partizana"

Miroslav Sever, disciplinski inspektor FSS, najavio je disciplinsku prijavu protiv pojedinaca iz FK Partizan, zbog komentarisanja suđenja posle 173. "večitog" derbija.

Izvor: Maxbet sport

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Crno-beli su bili nezadovoljni kako je Pavle Ilić delio pravdu u porazu od Crvene zvezde (3:2), te otišli i toliko daleko da bi posledično tome mogli da odbiju da izađu na teren u meču polufinala Kupa koji se igra u sredu.

Zbog komentara na račun rada Kragujevčanina, postupak može da pokrene Sudijska komisija, disciplinski inspektor ili direktor takmičenja, tj. Superlige Srbije.

Sever nije precizirao protiv koga će sve prijava biti podneta, ali je izrazio nameru da on to uradi ukoliko se neka od drugih instanci ne odluči na to.

"Mi smo u dogovoru sa Sudijskom komisijom. Ukoliko oni ne reaguju, onda ću ja. Biće podneta prijava, samo ne mogu sad da kažem protiv koga sve. Došlo je do ozbiljne povrede pravilnika, klubovi moraju da znaju da je takvo ponašanje nedopustivo i štetno po takmičenje i fudbal", rekao je Sever za "Maxbet Sport".

U Humskoj je već otkazana konferencija za medije pred duel sa Partizanom, dok su igrači zajedno sa Igorom Duljajem održali sastanak sa upravom u kom su izrazili nameru da ne igraju meč protiv Zvezde u sredu.

Podeli:

Komentari 46

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 46

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu