Nova vest
Fudbal 2

10.4.2024.

21:15

Milojević: Od sledeće nedelje kreće "golgota"

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je posle pobede nad OFK Vršcem (3:0) i plasmana u polufinale Kupa Srbije da su mladi igrači opravdali ukazano poverenje.

Srđan Novaković
Starsport

"Mislim da je utakmica bila dobra, takmičarska. Hteli smo da pružimo priliku pojedinim igračima i mislim da su opravdali ukazano poverenje. Svakodnevno rade dobro, jako sam zadovoljan. Videli smo dosta novih lica. Imali smo par šansi u prvom poluvremenu, preko kojih smo mogli da damo drugi gol. Dragović je takođe danas nastupio posle duže pauze, uz njega i Bukari. Na terenu je bilo i dosta mladih igrča, koji odlično treniraju uz starije fudbalere. Zadovoljan sam, idemo dalje", istakao je Milojević, a prenosi sajt Zvezde.

Strateg Zvezde pohvalio je podršku navijača, kojih je na tribinama najvećeg srpskog stadiona bilo 5.339.

"Hvala navijačima, još jednom su pokazali umeće na tribinama. Veoma je lepo igrati u ovakvoj atmosferi. Podrška posebno znači mladim igračima koji su danas nastupili. Očekujem ih i u nedelju na stadionu. Od sledeće nedelje kreće 'golgota'. Imamo plej-of, pred nama su utakmice sa najboljim ekipama prvenstva. U igri je 21 bod, ali nas pre toga očekuje utakmica sa Železničarom, koja neće biti ni malo laka. Tu je i polufinale kupa. Očekuje nas dosta utakmica, a podrška navijača će nam kao i uvek biti potrebna", zaključio je Milojević.

Podeli:

Komentari 2

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu