Nova vest
Fudbal 3

14.5.2024.

10:10

Runi: Neki povređeni igrači Junajteda mogu da igraju, ali neće

Vejn Runi, legenda Mančester junajteda, smatra da se igrači kluba sa Old Traforda ne trude dovoljno.

Autor: Zoran Kecman

Zoran Kecman
Zoran Kecman
Profimedia/Richard Callis/SPP

Komentarišući za Skaj Sport nedeljni derbi sa Arsenalom, Runi je izjavio da veruje da mnogi povređeni igrači ne žele da se vrate na teren iako su u stanju da igraju.

Erik ten Hag je za meč sa Arsenalom imao ponovo dvocifren broj odsutnih igrača, sve zbog povreda i bolesti, tako da i nije iznenađenje što je tim zabeležio 14. poraz u ligi ove sezone.

"Neki od tih koji su povređeni mogu da igraju, sto odsto. Zato što su igrači na meti trenutno, lako im je da stoje po strani i čekaju da se vrate za FA kup finale i spremaju se posle za Evropsko prvenstvo. Gledao sam tako nešto godinama. Igrači koji su povređeni ne zaslužuju nimalo pohvale i menadžer je taj koji iz svega izvlači deblji kraj", kaže Runi.

Najbolji strelac u istoriji Junajteda nastavlja da kritikuje igrače.

"Igrači moraju da se preispitaju, jer kada vam menadžer daje intervjue i priča o ponašanju, a ponašanje igrača nije na nivou da bi igrali za Mančester junajted, to je velika uvreda. Da ja vidim mog menadžera kako to kaže, nema šanse da bih dozvolio da to ide do kraja sezone. Sada kao da neki igrači pokušavaju da ovako izguraju do kraja sezone", poručio je Runi.

Sa njim se saglasio i bivši kapiten Roj Kin koji takođe ima taj osećaj "da se nekima ne žuri sa povratkom na teren". 

Podeli:

Komentari 3

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu