Nova vest
Košarka

Sreda, 21.02.2024.

15:50

Obradović: Ne idem ja nigde

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović iskoristio je pauzu zbog reprezentativnih takmičenja da ode u rodni Čačak.

Izvor: B92

Autor:B92

Obradović: Ne idem ja nigde
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Boravak u gradu na Moravi iskorstio je za druženje sa navijačima Partizana, gde je navodno u kafiću "Žoc" imao izjavu koja ih je obradovala.

"Ne idem ja nigde iz Partizana, mogu samo da dođem ovde da perem čaše", navodno je rekao Obradović okupljenim pristalicama crno-belih.

Tu rečenicu preneli su navijački profili na društvenim mrežama.

Posle Kupa u Nišu i poraza od Crvene zvezde u finalu, Obradović je imao zanimljivu konferenciju za medije, gde je govorio i o sledećim koracima sa svojim timom, koji je izvesno vreme u krizi rezultata.

"Nismo uspeli da kontrolišemo emocije, o čemu sam govorio pre meča. Kad se to događa, odgovornost je najveća na treneru. Žao mi je zbog ljudi koji su došli da nas podrže. Neki moji limiti su prošli i ozbiljno ću da razmislim šta ćemo i kako ćemo dalje. Apsolutno sam svestan svoje odgovornosti i kada ekipa reaguje u najvažnijim momentima utakmice onako kako reaguje, pričam o odlukama i kontroli emocija, onda odgovornost ide čoveku koji ih vodi, a ja u tome ne uspevam i to se pokazalo na većem broju utakmica u poslednje vreme",
rekao je Obradović.

Najtrofejniji evropski trener sa Partizanom ima važeći ugovor do juna 2024. godine, koji je dogovoren 28. juna 2021. godine, kada je Obradović zvanično počeo drugi mandat na klupi crno-belih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

108 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu