Nova vest
Košarka

Nedelja, 16.07.2023.

15:28

Barselona i Mirotić stavili tačku – uskoro je Partizanov

Španski radio Katalunja kaže da su Mirotić i Barselona raskinuli ugovor čime su se stekli uslovi da najtraženiji košarkaš krene dalje.

Izvor: B92

Autor:B92

Barselona i Mirotić stavili tačku – uskoro je Partizanov
Foto: Starsport/Srdjan Stevanovic

Nove informacije vezane za Mirotićev slučaj, koji "drma" košarkašku Evropu, donosi španski novinar Mark Mundet.

On tvrdi da su katalonski klub i crnogorski košarkaš sa španskim pasošem gotovo završili sve što je imalo da se završi u vezi sa raskidom saradnje tako da Mirotić sada ima odrešene ruke u izboru nove sredine.

Ako ne bude nekog veleobrta u poslednji čas, Partizan će dočekati najtraženijeg evropskog košarkaša i formalizovati sve što je već dogovoreno (na sastanku Obradovića i Mirotića) - dvogodišnju saradnju.

Time bi konačno bila stavljena tačka na verovatno najveću košarkašku sagu ove godine u evropskoj košarci.

Partizanu bi Mirotić bio treće pojačanje ovog leta, posle Jaramaza i Ponitke.

Katalonski košarkaš portal "La resistencia del Palau" prenosi navode Marka Mundeta uz potvrdu da će Mirotić uskoro postati novi igrač Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

95 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Košarka

Pioniri Partizana šampioni Srbije

Pioniri košarkaškog kluba Partizana osvojili su titulu šampiona Srbije, pošto su u finalu završnog turnira u Arilju pobedili ekipu Mege rezultatom 70:64 (20:20, 17:22, 18:12, 15:10).

Tanjug

15:15

4 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu