Nova vest
Košarka

Četvrtak, 21.12.2023.

23:30

"Panter nije bio na svom nivou, Serhio ga je odlično čuvao"

Trener košarkaša Real Madrida Ćus Mateo rekao je da je njegov tim odigrao kompletan meč protiv Partizana.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
EFE/Kiko Huesca

"Kraljevski klub" pobedio je crno-bele 91:75 u 16. kolu Evrolige, u meču u kom je vodio i sa 27 razlike.

"Bio je kompletan meč od početka. Bili smoveoma fokusirani, znali smo šta su naše prednosti. Odigrali smo pametno i malo po malo uvećavali prednost. Ovo je timska pobeda. Oni su dobra ekipa i imaju šansu za plej-of, a verovatno i za fajnal for. To je tim koji zna da koristi svoje prednosti na najbolji način. Popunjeni su na sim pozicijama, pogađaju za dva, za tri, a došli su ovde posle pet pobeda u nizu. Igrali smo organizovano u odbrani i fokusirano u napadu. Kontorlisali smo skok kako je potrebno, a dodavali smo dobro", rekao je Mateo.

On je upitan i kakav je bio plan za čuvanje Kevina Pantera.

"Plan je bio da ga čuvaju jedan ili dvojica odbrambenih igrača. Kevin Panter nije bio na svom nivou. Kada igra onako kako zna, ne možete da ga čuvate Videli se to prošle godine. Danas je Serhio na njemu igrao dobru odbranu, a svi su na njega braćali pažnju. Timska odbrana nam pomaže da budemo bolji"
, rekao je trener Reala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu