Minhen trese partizanska groznica

Košarkaše Partizana u četvrtak od 20.30 očekuje gostovanje Bajernu u Evroligi.

Izvor: B92

Sreda, 08.02.2023.

16:55

Minhen trese partizanska groznica
Foto: Profimedia

Crno-beli u poslednje vreme igraju odlično, ređaju pobede i to je izazvalo veliku pažnju u Nemačkoj pred ovaj susret.

Meč se igra u Audi domu u Minhenu, a Bajern je objavio da su sve ulaznice rasprodate i da očekuju veliku podršku navijača.

"Temperature napolju su možda i dalje niske - ali u četvrtak uveče će sigurno postati vruće u Audi donu. Osmi put ove sezone, već dugo je izvesno da će dvorana u Vestparku biti potpuno rasprodata sa 6.500 navijača - a gost, srpski moćni Partizan Beograd, predvođen legendarnim trenerom Željkom Obradovićem, jedan je od timova Evrolige koji su u najboljoj formi, sa osam pobeda iz poslednjih deset utakmica. Utakmica počinje u 20.30, preporučujemo da dođete na vreme", kažu iz Bajerna.

U pozivu navijačima dodaju i sledeće: "U četvrtak, sama kulisa garantuje košarkašku žurku, pogotovo što se prijavilo 1.500 gromoglasnih navijača Partizana, što potkrepljuje popularnost evroligaških povratnika na domaćim utakmicama u Beogradu sa prosečnom posećenošću bez premca od oko 16.500 navijača. U napetom prvom meču krajem decembra (83:77 za Partizan), 17.500 gledalaca je prijateljski dočekalo bivšeg trenera Trinkijerija i Vladimira Lučića i Ognjena Jaramaza, koji su odrasli u Partizanu".

Uoči susreta oglasio se i bivši trener Partizana, sada ekipe iz Minhena, Italijan Andrea Trinkijeri.

"Partizan igra odličnu sezonu i imaju kvalitet da prođu u plej-of. Želimo da im se revanširamo i nastavimo naš razvojni proces uprkos raznim nedaćama. Da bismo to uradili, ovog puta moramo da uradimo ono što je potrebno od početka. Biće to teška, fizička utakmica", poručio je Trinkijeri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: