Pepe: "Snaga Portugalije je u timskom duhu"

Portugalski odbrambeni fudbaler Pepe ocenio je da najveći kvalitet njegove ekipe nije u vanserijskom kvalitetu pojedinaca, već u timskom duhu, koji ih je i doveo do četvrtfinala Evropskog prvenstva.

Portugalci će u četvrtak, predvođeni Kristijanom Ronaldom, Dekom i Simaom Sabrosom, u četvrtfinalu turnira u Austriji i Švajcarskoj igrati sa Nemačkom.

Izvor: B92

Utorak, 17.06.2008.

16:35

Default images

"Imamo dobre igrače, koji igraju u vrhunskim klubovima i takmičenjima. Ipak, naš najveći kvalitet je timski duh, odlučnost i pristup utakmicama. To je ono što pravi razliku", rekao je Pepe.

Odbrambeni fudbaler madridskog Reala je, takođe, ocenio da poraz od Švajcarske u poslednjem kolu grupne faze takmičenja, u kome je selektor Portugala Luiž Felipe Skolari odmarao nekoliko prvotimaca, neće uticati na meč sa Nemačkom.

"Nismo imali sreće. Imali smo prilike, ali nismo postigli gol. To, ipak, i nije bitno. Bitno je svi budemo spremni za četvrtak", rekao je Pepe.

Duel sa Nemačkom Portugalcima će biti prilika da se "pancerima" revanširaju za poraz od 1:3 na utakmici za treće mesto na Svetskom prvenstvu 2006. godine.

"Svesni smo važnosti meča. Odlučiće detalji. Moraćemo da budemo spremni da prebrodimo sve poteškoće koje će se pojaviti", ocenio je Pepe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: