Nova vest
Borilački sportovi

Nedelja, 10.10.2021.

20:30

Ministar Udovičić čestitao Datunašviliju na osvajanju zlatne medalje

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je našem rvaču Zurabu Datunašviliju osvajanje zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u rvanju u Oslu.

Izvor: B92

Autor:B92

Ministar Udovičić čestitao Datunašviliju na osvajanju zlatne medalje

"Svetsko zlato za Srbiju u rvanju, najbolji na planeti naš Zurab Datunašvili! Uvek šampionski nepokolebljiv, svim srcem, svom snagom - svaka čast, majstore, tako se bori za Srbiju! Čestitam i tvom stručnom štabu i Rvačkom savezu Srbije na još jednom uspehu za ponos i poštovanje naše Srbije”, nalazi se u čestitki ministra Udovičića.

Osvajanjem zlatne medalje Datunašvili je zaokružio fantastičnu takmičarsku sezonu tokom koje je uz svetsku titulu, osvojio i evropsku u Varšavi, kao i bronzanu medalju na Olimpijskim igrama. Srpsko rvanje nasatvilo je da beleži sjajne rezultate i na šestom uzastopnom prvenstvu sveta osvojena je barem jedna medalja. Zlato Datunašvilija je jubilarna 100. medalja srpskih rvača na velikim takmičenjima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve