Nova vest
Borilački sportovi

Sreda, 26.06.2019.

16:26

Nesmotrenost sudije donela brutalan nokaut VIDEO

Džermel Čarlo nokautirao je Horhea Kotu u borbi koju je sudio očigledno trebao ranije da prekine.

Izvor: SN

Autor: SN

Nesmotrenost sudije donela brutalan nokaut VIDEO
Photo by Steve Marcus/Getty Images

Horhe Kota je tridesetjednogodišnji meksički bokser koji sebe naziva Demon i on je iskoristio ukazanu priliku da uđe u ring sa bivšim, a vrlo verovatno i budućim WBC šampionom Džermelom Čarlom.

Džermel Čarlo je vidno motivisan da povrati WBC pojas od Tonija Herisona, a pošto je Herison meč otkazao u ring je uskočio Kota, popularni Demon i trajao je samo tri runde.

Čarlo je koristio svoje šanse i pravio Koti velike probleme, tako mu je jednom prilikom probio gard i udarivši ga tako jako maltene izbacio iz ringa. Sudija je počeo da odbrojava, a Kota je bio vidno uzdrman, sanjivih očiju teturao se po ringu, kada je sudija olakom procenom dozvolio da se meč nastavi.

Ova nesmotrenost dovela je do brutalnog nokauta kojim je Džermel Čarlo "patosirao" Horhea Kotu, kome su oči završile "na potiljku". Čitavu situaciju možete videti u priloženom video zapisu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve