Nova vest
Borilački sportovi

Subota, 05.09.2015.

18:16

Kličko isprovocirao Brigsa

Ukrajinac Vladimir Kličko i Amerikanac Šenon Brigs imali su blizak susret u trening dvorani na Floridi.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: YouTube screenshot

Obojica teškaša se spremaju za mečeve sa drugim rivalima, ali je naizgled miran susret na treningu Brigsa umalo prerastao u tuču, čime su najavili međusobni okršaj.

Brigs je pun samopouzdanja prekinuo govor Klička ispred kamera, nakon čega ga je Ukrajinac blago počupao za bradu, što je iznerviralo Amerikanca koji ga je udario po rukama upozorivši ga da ga ne dotiče.

"Da me više nikad nisi tako pipnuo. Nikad ne diraj moje lice. Ozbiljan sam. Dalje ruke", urlao je Brigs zgrabivši usput Klička za majicu.

Amerikanca u subotu očekuje duel sa Markom Maroneom, nakon koga se nada borbi sa Kličkom, koji će u oktobru imati okršaj sa Britancem Tajsonom Fjurijem.

"Ajde da to ostvarimo. Nakon moje borbe u subotu, i tvoje sa Fjurijem, možemo li se boriti? Jesi li spreman da se boriš sa mnom? Ja želim žurku", rekao je Brigs.

Kličko, koji je Brigsa počupao za bradu jer ga je prekinuo u njegovom govoru, najavio je mogući duel sa Amerikancem.

"Prvo imaš da se boriš, pa ćemo onda pričati. Ti si mnogo opasan, ogroman si", rekao je Ukrajinac.

Izgleda da će se 43-godišnjem Brigsu konačno ostvariti želja da se bori sa Kličkom, koga "progoni" već neko vreme tražeći duel u ringu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Borilački sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu