Nova vest
Atletika

Petak, 01.09.2017.

10:45

Španovićeva skače za novi "dijamant"

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović u petak skače udalj na finalnom mitingu Dijamantske lige u Briselu sa ciljem da odbrani trofej.

Izvor: PT

Autor: PT

Španovićeva skače za novi
Getty Images

Ove sezone uvedena su nova pravila, takmičarke su tokom mitinga skupljale bodove za plasman u finale, a sveukupni pobednik biće ona koja ostvari najbolji rezultat u Briselu.

Španovićeva zbog povreda nije učestvovala u Judžinu i Oslu, u Lozani je pobedila, pre nego što je u Londonu zauzela drugo mesto.

Ivana Španović ima 11 pobeda na mitinzima Dijamantske lige, prošle godine je pobedila, a sada će prvi put da nastupi na čuvenom mitingu Memorial Van Dame i stadionu u Briselu.

Skok udalj na programu je od 18:45.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Atletika

Vidi sve
Atletika

Trijumf Kenijaca na 57. Belom krosu

Kenijski atletičeri Albert Kipkorir Tonui u muškoj i Filis Čeboriot Kipkerio u ženskoj konkurenciji seniorski su pobednici 57. Belog krosa koji je održan u Parku prijateljstva na Ušću.

B92.Sport

17:48

2 d

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d