Izvor: Blic

Paradajz turizam cveta i ove sezone. I neka. Samo što je sada stigla njegova nova varijanta.

Kako izgleda ta nova varijanta, može se videti na Fejsbuk grupi "Live from Greece", gde je ovu fotografiju lajkovalo 1.2 hiljade ljudi. Turista se dosetio kako da na plažu ponese sve što mu treba i što voli od hrane. Kakva raskošna trpeza, zar ne? Ima tu svega i slaniša i slatkiša, a i sledećih komentara: "Pametno, treba imati prvu pomoć na plaži!", "Fenomenalno... Kako dobra ideja.. Naročito za onog ko ima decu, svašta tu može staviti. Deci će svakako to biti intetesantno... a lepo može da stane u rashladnu torbu ili frižider. Bravo", "Auuuu ekstra izgleda", "To je domaćin", "Prešao si igricu", "Genijalno, svaka čast, zdravo i hranljivo. Ko je složio i popunio genije je za aranžiranje hrane. Vi ili iz restorana?", "Verujte i Grci ponesu sve živo na plažu. Samo što roštilj ne opale", "Uživancija", "Novi nivo paradajz turizma", "Da li je to kutija za šrafove? Super!!".

A fotografiju prati opis: "Fruštuk, paradajz u frižideru, priprema na licu mesta".

Eto, ko je možda pomislio da je parardajz turizmu odzvonilo, pogrešio je, a priče poput ove podsete nas na to koliko zanimljiva mogu da budu dešavanja na plaži.

Praktijuete li i vi ovu vrstu turizma?

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.