Forbs: Nacionalni park Tara među najlepšim mestima Balkana

Poznati američki časopis Forbs svrstao je Nacionalni park Tara među mesta zapanjujuće prirodne lepote na Balkanu koje turisti obavezno moraju posetiti

Izvor: B92

Nedelja, 05.12.2021.

18:17

Forbs: Nacionalni park Tara među najlepšim mestima Balkana
Foto: BGStock72/ Shutterstock

Forbs je Taru opisao kao oazu netaknute lepote, mesto sa izuzetnim biljnim i životinjskim svetom i bogatom kulturno-istorijskom baštinom. Nacionalni park Tara ima prelepe vidikovce, planinska jezera, manastire i pitoma sela, i to je samo deo rezloga zašto odmor treba provesti baš tu.

Od ostalih sadržaja iz regiona Forbs preporučuje Nacionalni park Una u Bosni i Hercegovini, Nacionalni park Pirin u Bugarskoj, Nacionalni park Kerkin jezero u Grčkoj i Valbone u Albaniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: