Sreda, 27.10.2021.

09:15

Da li će od 1. januara moći da putuju samo vakcinisani? Seničić: "Sve ide u tom pravcu" VIDEO

Juče je u medijima odjeknula vest da će od 1. januara moći da putuju samo vakcinisani putnici. Šta o tome kaže predsednik Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije Aleksandar Seničić?

Izvor: B92, Prva TV

Da li će od 1. januara moći da putuju samo vakcinisani? Seničić:
Foto:Printscreen/Prva televizija

Naime, potpredsednik YUTE Milan Lainović izjavio je da će od Nove godine sve testove, brze antigenske i PCR zameniti isključivo potvrda o vakcinaciji i da u pojedine zemlje EU nećete moći da uđete ukoliko niste vakcinisani.

Predsednik Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije Aleksandar Seničić izjavio je za TV Prvu da je izjava njegovog kolege pogrešno protumačena, ali da sve ide u tom pravcu.

"Problem sa protokolima imamo godinu i po dana, kolega je rekao ono što se neformalno priča po zapadnim zemljama i turističkim agencijama. Sve ide u tom pravcu, da će jedino oni koji su kompletno vakcinisani, moći da budu gosti događaja i hotela, ja ne verujem da će to da se ostvari u nekom brzom roku. Sve je na nivou glasina za sad", rekao je Seničić.

Pogledajte više u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: