Petak, 13.03.2009.

11:08

Rapa Nui pobednik konkursa BA i B92

Proglašen je pobednik nagradnog konkursa „Turista – avanturista” koji su pokrenuli British Airways i B92.net. Pobedničku fotografiju i reportažu “Rapa Nui – Uskršnje ostrvo” poslao je Branislav Unković i osvojio dve besplatne povratne karte do Londona (sa plaćenim taksama).

Izvor: B92

Default images

Pobednika je izabrao tročlani žiri, u sastavu: direktor British Airways-a, urednik putovanja B92.net, dok je treći glas bio glas posetilaca sajta na osnovu komentara publike. Dve povratne karte do Londona (ili jednu kartu do bilo koje destinacije British Airways-a na svetu) pobednik može da iskoristi u roku od godinu dana od trenutka preuzimanja.

Natali Brodnik, direktor predstavništva British Airways-a u Srbiji ovim povodom je izjavila: “Bilo je veoma interesantno pratiti i čitati reportaže i slike koje su učesnici poslali i izbor je bio raznovrstan, a odluka teška. I mi, kao i posetioci b92.net bili smo u mogućnosti da otputujemo na sva ta uzbidljiva mesta i doživimo raznovrsna iskustva putem reportaža naših “turista-avanturista”. Najlepše je otkriti novu destinaciju i neočekivan prizor koji ponekad može ostaviti veoma jak utisak. Naš pobednik će sigurno u Londonu otkriti mnoga neočeivana mesta i prizore, nadam se da ćemo čuti njegove utiske sa putovanja.”

Uroš Veličković, urednik Putovanja B92. obrazložio je svoj glas: "Tekst Branislava Unkovića o Uskršnjim ostrvima je precizan i spontano napisan. Osim toga, vrlo je informativan i zanimljiv, i to su bili ključni razlozi da glasamo baš za Rapa nui".

Pročitajte pobedničku reportažu Branislava Unkovića "Rapa Nui, Uskršnje ostrvo"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: