Tehnopolis 98: Trampova ptičica

Izvor: Aleksandar Miladinoviæ

Subota, 30.05.2020.

02:10

Tehnopolis 98: Trampova ptičica
Tramp i Twitter, Microsoft i Linux - od ljubavi do mržnje i obrnuto.

U ovoj epizodi bavimo se naizgled komplikovanim odnosima koji zapravo u osnovi imaju istu stvar - dobri su za biznis. Microsoft je održao svoju redovnu godišnju konferenciju za programere preko interneta, ali ga to nije sprečilo da objavi stvari vredne pažnje. Sistem za praćenje kontakata sa pozitivnima na virus korona koji su Apple i Google zajedno smislili stigao je na Android i iOS, doduše ne baš svuda.

Velika vest za mali svet podcasta stigla je od Džoa Rogana koji će ove godine za najmanje 100 miliona dolara postati Spotifyjeva ekskluziva. Šta do znači za podcast svet, koje je nove neprijatelje Donald Tramp sada našao u svom dvorištu i dokle smo stigli u selidbi radnih mesta van kancelarija slušajte u 98. Tehnopolis podcastu.

Hvala na slušanju!

Pratite Tehnopolis podcast:
RSS
Apple Podcasts
Google Podcasts

Aleksandar Miladinović @alexmiladinovic
Ivan Jelić @escapetofreedom

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: