Život

Utorak, 03.01.2023.

09:59

Džeremi Rener podvrgnut operaciji, stanje mu je kritično

Glumac Džeremi Rener je podvrgnut operaciji nakon što je zadobio povredu grudnog koša i ortopedske povrede u nesreći u nedelju, i dalje je "u kritičnom stanju", kako je rekao menadžer glumca.

Izvor: Milana Petkoviæ

Džeremi Rener podvrgnut operaciji, stanje mu je kritično
Foto: Profimedia

Džeremi Rener teško je povređen dok je čistio sneg u blizini svoje kuće u Renu u Nevadi za Novu godinu, a odmah je prebačen avionom u bolnicu.

Zvezda "Osvetnika" je u ponedeljak operisana zbog povreda i ostaje na intenzivnoj nezi, rekao je njegov menadžer u ponedeljak uveče.

"Džeremijeva porodica želi da izrazi svoju zahvalnost neverovatnim lekarima i medicinskim sestrama koje brinu o njemu, vatrogasnoj službi Truckee Meadovs, šerifu okruga, gradonačelniku grada Reno, Hilari Šiv i porodicama Karano i Mardok", naveo je njegov menadžer u saopštenju.

"Oni su takođe izuzetno oduševljeni i zahvalni su na izlivu ljubavi i podrške njegovih fanova", dodao je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: