Venčale su se Mis Argentine i Portorika – godinama krile vezu, ljudi šokirani VIDEO

Venčale su se Mariana Varela i Fabiola Valentin, misice Argentine i Portorika.

Život

Izvor: B92

Sreda, 02.11.2022.

08:37

Default images

Vest je Mariana otkrila na Instagramu uz niz fotografija, a njihovo venčanje je opisala kao "poseban dan". Prema njenoj objavi, devojke su se venčale 28. oktobra. Istu je objavu na svom Instagram profilu podelila i Fabiola.

Devojke su se upoznale na međunarodnom izboru lepote Miss Grand International 2020. godine, ali svoju vezu su držale u tajnosti. U objavi koju su podelile na Instagramu pokazale su trenutke snimljene tokom veze, uključujući zajednička putovanja, dan njihove veridbe, prstenje...

Mnogi pratioci su im čestitali u komentarima, a između ostalih čestitke je devojkama uputila i Abena Akuaba - manekenka koja je osvojila titulu Queen Beauty Universe 2016. i Miss Grand International 2020.

Inače, Mariana Varela predstavljala je Argentinu na izboru za Miss Universe 2019. godine i zauzela je mesto među top 10 na izboru za Miss Grand International 2020. Kao manekenka radila je s brojnim agencijama i bila model za razne kampanje. Fabiola je titulu Miss Portorika osvojila 2020. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

228 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: