Žal za mladost: Demi Mur objavila fotografiju sa Brusom Vilisom; njegova supruga pružila podršku

Trenutno se održava Filmski festival u Kanu što je posebno dirnulo Demi Mur, pa je na svom Instagramu profilu evocurala divne uspomene iz vremena kada je stalno posećivala ovaj festival.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 19.05.2022.

13:48

Žal za mladost: Demi Mur objavila fotografiju sa Brusom Vilisom; njegova supruga pružila podršku
Foto: Profimedia

Naime, ona je podelila fotografiju iz 1997. godine kada je sa tadašnjim suprugom Brusom Vilisom pozirala na crvenom tepihu Festivala u Kanu prilikom premijere filma "Peti element".

Brus Vilis viđen prvi put u javnosti posle vesti da je bolestan FOTO

Lepi, zgodni i nasmejani, plenili su na crvenom tepihu te 1997. godine u potpunom skladu. Klasično odelo sa leptir mašnom i duga crna haljina sa raskošnim crveno-crnim ogrtačem bili su tadašnji izbor srećnih supružnika.

Poznato je da su Brus Vilis i Demi Mur i nakon razvoda ostali u dobrim odnosima, a ona je jedna od osoba koja mu u ovim teškim trenucima kada se bori sa bolešću pružaju najveću podršku.

Oglasila se porodica Brusa Vilisa: "Ima afaziju, više neće moći da glumi"

Sasvim očekivano, ova fotografija iz arhive je izazvala brojne reakcije, a interesantno je da je lep par prokomentarisala i glumčeva sadašnja supruga Ema Heming Vilis.

"Sve moguće emocije. Predivno", napisala je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: