Konstrakta osvojila nagradu pre početka velikog finala - šta je poručila pre nastupa?

Naša predstavnica na "Evrovziji" Ana Đurić Konstrakta nastupiće večeras pretposlednja na prestižnim muzičkom takmičenju.

Život

Izvor: B92, Blic

Subota, 14.05.2022.

20:26

Konstrakta osvojila nagradu pre početka velikog finala - šta je poručila pre nastupa?
Foto: Profimedia

A pred samo finale Ana je dobila veliku nagradu i to za performans.

Njena pesma "In corpore sano" ocenjena je kao pravo umetničko delo, čiji je svaki detalj performansa priča priču.

Voditelj programa upitao je Konstraktu, odakle joj inspiracija, a ona je samo duhovito rekla: "To je duga priča, zahvalna sam da je moj nastup prepoznat na ovaj način", poručila je naša umetnica.

Inače, Konstrakta pred samo finale kotira se kao 6. na kladionicama, a konkurencija su joj samo Ukrajina, Velika Britanija, Italija i Španija.

"Lakše je sada i imam utisak da je od četvrtka do danas pesma ušla u arenu. Što se mene tiče to je neka naša pobedica", rekla je večeras Ana Đurić Konstrakta, samo sat vremena pre početka finala "Evrovizije".

"Jedno su očekivanja, a drugo je ono što će se desiti. Mi smo se večeras fokusirali na nastup", zaključila je naša predstavnica u uživo uključenju iz Torina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: