Život

Nedelja, 13.03.2022.

15:16

Hejli Biber hospitalizovana zbog ugruška u mozgu: "Najstrašniji trenutak u životu"

Hejli Biber je hospitalizovana kao hitni medicinski slučaj, nakon problema s mozgom.

Izvor: klix.ba

Hejli Biber hospitalizovana zbog ugruška u mozgu:
Foto: Profimedia

Supruga Džastina Bibera primljena je pre nekoliko dana u bolnicu nedaleko od Palm Springa. Američki mediji su naveli da je 25-godišnja Hejli imala simptome slične moždanom udaru jer joj se u mozgu stvorio ugrušak.

"U četvrtak ujutro sedela sam za stolom i doručkovala sa suprugom kad sam osetila simptome slične moždanom udaru i odmah otišla u bolnicu. Utvrdili su da imam maleni ugrušak u mozgu zbog kojeg je došlo do manjka kiseonika. Ugrušak je ipak prošao i ja sam se oporavila", dodala je.

Biber je puštena iz bolnice te se trenutno nalazi u svom domu i uzima lekove.

"Iako je ovo bio najstrašniji trenutak u mom životu, kod kuće sam i dobro sam. Zahvalna sam sjajnim lekarima i medicinskim sestrama koji su vodili brigu o meni. Hvala svima koji su mi se javili s lepim željama", navela je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Podeli: