Razvodi se glumac Šon Pen, nakon godinu dana braka

Glumac Šon Pen se razvodi se od 29-godišnje supruge Lejle Džordž, prenosi magazin People.

Život

Izvor: B92

Subota, 16.10.2021.

13:42

Razvodi se glumac Šon Pen, nakon godinu dana braka
Foto:EPA/ ETIENNE LAURENT

Australijska glumica podnela je zahtev za razvod od 61-godišnjeg glumca na Višem sudu okruga Los Anđeles. Šon i Lejla su u braku godinu dana. Razlog njihovog razdvajanja trenutno nije poznat.

Šon i Lejla u vezi su bili od 2016. godine.Otkriveno je da su se tajno venčali u avgustu 2020. godine, kada im je aktivistkinja Irena Medavoj čestitala na svom Instagram profilu i poželela sreću u braku.

Izvor je za People, rekao da je par imao bračne trzavice i da su jedno vreme bili odvojeni.

"Posle su se vratili jedno drugom, a zatim su raskinuli, a Šon ju je opet vratio", rekao je izvor." Shvatio je da je pogrešio i kada je osetio da bi mogao da je izgubi, naporno je radio da je vrati. "

Insajder je dodao da je zajedničko samoizolovanje tokom pandemije pomoglo u jačanju njihove veze. Pen i Džordž su čak započeli međusobne humanitarne akcije tokom krize javnog zdravlja, uključujući i pomoć pri postavljanju lokacija za testiranje u Los Anđelesu.

Inače, Lejla je bila Šonova treća supruga. Ranije je bio u braku s a Madonom i glumicom Robin Rajt. Takođe, krajem 2013. godine bio je u vezi sa glumicom Šarliz Teron, a raskinuli su dve godine kasnije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: