Glumac se prisetio svojih početaka: "Nisam imao novca, spavao sam u kombiju" FOTO

Film "Akvamen" glumcu Džejsonu Momoi doneo je milione dolara, a sada se prisetio kako je to bilo kada nije imao dovoljno novca.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 30.05.2019.

08:10

Glumac se prisetio svojih početaka:
Foto: Getty/Chris Hyde / Stringer

Uloga Kala Droga u seriji "Igra prestola" ga je proslavila, a na Instagramu je objavio da je na početku snimanja serije bio švorc.

Danas živi luksuznim životom, a nekada nije imao novca ni za avionsku kartu, čega se i prisetio.

"Pretraživao sam svoj telefon i pronašao ovo. Fotografija je nastala na jednom od parkinga u Irskoj, gde sam bio sa svojim najboljim prijateljem. Tada smo pravili pauzu od snimanja GOT-a, ali nismo imali novca da odemo kući pa smo iznajmili kombi i vozili se po Irskoj tražeći najbolju verziju ginisa", napisao je mladi glumac na Instagramu.
Glumac je napisao da je tada upoznao veliki broj dobrih ljudi i da će momente koje je doživeo tada uvek pamtiti.

"Još mi nedostaje moja porodica, a čini mi se kao da tek počinjem", napisao je.

Iako se Momoa pojavio samo u prvoj sezoni serije, nastavio je da prati ekipu kroz svih preostalih sedam sezona i do kraja ih je svim srcem podržavao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: