Izdržljivost u seksu: Gde su tu građani Srbije?

Internet sajt PornHub napravio je istraživanje o tome koliko su stanovnici pojedinih zemalja izdržljivi u seksu.

Izvor: B92

Petak, 12.12.2014.

22:05

Default images

Foto: Lies Thru a Lens/Flickr.com

Istraživanje je sprovedeno na osnovu statističkih podataka o gledanosti, uzmajući u obzir vreme koje su korisnici proveli na stranici.

Skala se sastoji od šest delova, koji su podeljeni na osnovu vremena: najlošijim se smatraju rezultati od 5 do 6 minuta (crvene nijanse), prosek je od 9 do 13 minuta (narandžasta i žuta boja na karti), a najboljim rezultatima smatra se izdržljivost iznad 15 minuta (zelene nijanse).
Foto: Printscreen
Korisnici iz Kine i sa Madagaskara tako su ispali najizdržljiviji, Britanci, Australijanci i korisnici iz SAD-a su prosečni, a među najmanje izdržljivim u seksu su, prema ovom istraživanju, Iračani, Turci, Ukrajinci, Bosanci, Belorusi, Egipćani..

Građani Srbije su na granici - 7.00 minuta i takođe su ispod proseka, ali nisu baš ni pri samom dnu.

Naravno, o rezultatima bi se dalo raspravljati, obzirom na način na koji je sprovedeno istraživanje, ali karta je poprilično zabavna, a ovde je možete pogledati detaljnije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: