Tea Tairović se oglasila nakon što su iscurile slike njenog privođenja u Švedskoj

Tea Tairović oglasila se nakon što se u medijima pojavila vest da je navodno privedena u Švedskoj. Mediji su takođe objavili i fotografije na kojima se vidi kako su joj ruke iza leđa, dok je policija pored nje, pa su mediji došli do zaključka da pevačica na rukama ima lisice.

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.02.2023.

08:14

Tea Tairović se oglasila nakon što su iscurile slike njenog privođenja u Švedskoj
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Iako su mnogi ovo preneli kao da je pevačica uhapšena, te da su joj stavili i lisice, ona se sada oglasila i otkrila o čemu se tačno radilo.

"Radila sam sve što radim svakog vikenda, a to je – pevala sam. Završila sam nastup i otišla na aerodrom. Sad sam u Sofiji. Što se tiče sporne fotografije na kojoj ja navodno imam lisice, samo da kažem da sam stajala sa rukama na leđima. To radim vrlo često, jer me boli kičma, a pored mene su stajali pripadnici obezbeđenja, što je isto normalno. Da sam imala lisice, ne bih mogla ni da pevam ni da vam se sad ovako obraćam", rekla je Tea u storiju na Instagramu.

Podsetimo, Tea je pre nekoliko meseci privedena je na aerodromu u Nemačkoj. Nju je tada uhapsila na aerodromu, finansijska inspekcija.

"Tačno je, pustili su je. Kao što sam i rekao, prekoračila je tri dana u Šengen zoni pa su joj toga zadržali. Dosta joj je popunjen pasoš pošto dosta putuje i radi i zbog toga je procedura duže trajala. Pre dve nedelje se desio propust, kada joj je isteklo tih 90 dana. Čuli smo se, ona je dobro i sad je sve ok", rekao je tada njen menadžer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: