Glumica iz serije "Larin izbor" postala milionerka

Doris Pinčić, glumica koja se u Srbiji proslavila serijom "Larin izbor", često je govorila kako potiče iz skromne porodice i kako je odrastala u okruženju u kojem nije mogla da dobije dobre patike ili neki bogatiji poklon. Sada se njen život potpuno promenio.

Izvor: B92

Utorak, 09.08.2022.

15:07

Default images

Kako prenose hrvatski mediji, samo u prošloj godini Doris Pinčić je zaradila ozbiljnu svotu novca. Ona je vlasnica firme DPR d.o.o koja je registrovana za delatnost proizvodnje filmova, video-filmova i televizijskog programa, a prema najnovijim podacima, njena firma posluje odlično.

Kako pokazuju podaci iz registra, Doris je samo prošle godine od firme zaradila 1.500.000 (milion i petsto) hrvatskih kuna, što je više od 23 miliona dinara. Takođe, u prošloj godini firma nije povećavala niti smanjivala broj zaposlenih, a imala je dva radnika.

Ova, sada milionerka, često je govorila o skromnom odrastanju i tome kako se sa porodicom borila da se doprinese u domu.

Doris je rođena u Zadru, u porodici majke koja radi u računovodstvu i oca koji je tokom rata otvorio ribarsku radnju. Gloria.hr je pisala kako okolnosti porodici tada nisu išle naruku i bio je to način na koji je gospodin Pinčić prehranjivao porodicu, u kojoj su osim Doris odrastali i njena sestra i brat. Ocu je pomagala u preuzimanju ribe s broda i odrastala u ljubavi prema glumi.

Afinitete prema pozornici pokazala je sa svega četiri godine, a oduvek je bila prisutna i ljubav prema voditeljskom poslu. U srednjoj školi Doris Pinčić je počela da radi za lokalni radio, a nastavila je s tim poslom i nakon što je diplomirala. Ubrzo će joj se život promeniti.

Preokret se dogodio kada ju je Jelena Veljača izabrala da glumi u seriji "Larin izbor", i to navodno na autobuskoj stanici kada je Doris dolazila iz Zadra za Zagreb. Jelena je znala da je mlada devojka pravi izbor za seriju koja će osvojiti srca gledalaca. I Doris je to ubrzo jako pametno kapitalizovala. Umesto da čeka novi glumački projekat, vratila se radiju i 2012. dobila posao na Narodnom, gde je 'Jutarnji klub' vodila s Hrvojem Kečkešom.

Stigla je 2014. ponuda i iz RTL-a, gde je počela da radi kao voditeljka za niz udarnih projekata, da bi početkom 2020. prešla na HRT.

Trenutno je u vezi sa 13 godina starijim Davorom Guberovićem (46), koji radi kao menadžer u jednom trgovačkom lancu, a Doris ima i dvoje dece iz prvog braka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: