Osmeh, bez obzira na godine: Da li smo srećniji posle četrdesete? VIDEO

Šta najviše utiče na naš život i u kom životnom dobu postajemo samosvesni?

Izvor: B92

Subota, 25.05.2019.

15:45

Osmeh, bez obzira na godine: Da li smo srećniji posle četrdesete? VIDEO
Ilustracija / Foto: Depositphotos/Syda_Productions

Istraživanje, koje su sproveli stručnjaci iz Svetske zdravstvene organizacije, pokazuje da ljudi postaju najsrećniji tek nakon četrdesete godine života.

Možda su četrdesete nekome razlog za brigu, ali ih u većini slučajeva ispunjenost na poslovnom, društvenom i emotivnom planu čine idealnim vremenom za sreću.

Da li je tako i u Srbiji i šta o tome misle muškarci, a šta žene?

Poznati maneken i ugostitelj Đorđe Kortina kaže da većina muškaraca smatra da su bili srećniji pre četrdesete, uglavnom zbog toga što se tada život čini dužim, nema staračkih bolesti, a i seksualne potencija nije ista pre i posle.

Marija Savić Srećković, u svojoj 45-oj sreću, pronalazi u vežbanju, za koje kaže da je podmlađuje - kako fizički, tako i duhovno. Ona smatra da su žene posle 40. mnogo svesnije o tome šta ih, u svim aspektima života, šta ih čini srećnima.

Osmeh, bez obzira na godine, najčešće se može videti u Finskoj, koja je proglašena za najsrećniju zemlju na svetu? A gde je tu Srbija i zemlje regiona? Opširniju priču pogledajte u prilog Prve televizije!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: