Legendarni roker postao sveštenik

Frontmen grupe Aerosmith, 70-godišnji Stiven Tajler pohvalio se da je postao sveštenik Univerzalne životne crkve, a to znači da će ubuduće moći da venčava parove u Americi.

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.11.2018.

20:54

Legendarni roker postao sveštenik
Foto: Getty

Vođa "Aerosmita" Stiven Tajler je pohađao kurs na internetu koji organizuje Univerzalna životna crkva, online crkvena zajednica koja nudi “mogućnost zaređivanja za ljude različitih kultura, veroispovesti i uverenja”.

Kurs je platio 80 dolara, a nakon uspešnog pohađanja i dobijenog seritifikata roker je dobio status sveštenika i dozvolu da venčava parove. Minimalna cena njegovih uslova, kako piše TMZ, jeste 200 hiljada dolara.
Guliver Photo cover
Nakon što je prošlog vikenda pomogao da razmene zavete njegov sin i njegova verenica, Tajler želi da nudi usluge i drugima, a prvo je krenuo od svojih kolega.

Tako se odmah ponudio da venča pevača Džustina Bibera i manekenku Hajli Boldvin koji su se venčali samo u opštini u Njujorku, ali ne i u crkvi.

"Džastine, treba da se venčaš, a ja sam pravi čovek za to", poručio je Stiven, dodavši da je i bubnjar bubnjar Mik Flitvud nedavno postao sveštenik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: